Webstation graphics not working after updating to Java 7 Update 65

Issue

After updating Java, webstation doesn't show graphics. The window is blank/white.

If the error you get is "Error. Click for details" and not a blank window, please refer to Lessons Learned article #13698

Product Line

TAC Vista, SmartStruxure Solution

Environment

Java

Webstation

Cause

There's an issue with Java and Webstation in SmartStruxure 1.5 when using panels. There's a hotfix available (1.5.0.2307) correcting this issue. Either Contact Product Support for this hotfix or download it on The Exchange Download Center.

If panels are not used or the SmartStruxure version is lower than 1.5 or you are working with another product line such as TAC Vista, this article might help.

This issue is usually only seen when updating an existing Java installation. If no version of Java has been installed previously, the issues doesn't seem to appear.

According to Sun, there's an issue with the deployment.properties file. Read this article for further information.

Resolution

There's an issue with Java and Webstation in SmartStruxure 1.5 when using panels. There's a hotfix available (1.5.0.2307) correcting this issue. Either Contact Product Support for this hotfix or download it on The Exchange Download Center.

If panels are not used or the SmartStruxure version is lower than 1.5 or you are working with another product line such as TAC Vista, this article might help.

This issue is usually only seen when updating an existing Java installation. If no version of Java has been installed previously, the issues doesn't seem to appear.

According to Sun, there's an issue with the deployment.properties file. Read this article for further information.