Error importing I/NET sav file to XBuilder

Issue

Error importing I/NET sav file to XBuilder

Product Line

TAC I/NET, TAC Vista

Environment

XBuilder

I/NET sav file import

Cause

There's a problem in how the DcuXml.exe and XBuilder handles the import of sav files. If the "home" folder of the Windows user you are logged in with has a ".", XBuilder will import the sav file to the I/NET folder alright, but will actually look for the sav file in the Files folder, so one folder back. Eg.

Domain user: br Location of the copied sav file:
C:\Documents and Settings\br\Local Settings\Temp\XBuilderPrj\PROJECTNAME\Files\INET
(For Win7 & Win Server 2008, it should be C:\Users\br\AppData\Local\Temp\XBuilderPrj\PROJECTNAME\Files\INET. You need to turn on the Show hidden File option in Folder and search options under the Organize menu )

Where XBuilder looks for the sav file:
C:\Documents and Settings\br\Local Settings\Temp\XBuilderPrj\PROJECTNAME\Files\INET
(For Win7 & Win Server 2008, it should be C:\Users\br\AppData\Local\Temp\XBuilderPrj\PROJECTNAME\Files\INET)

Local user: br Location of the copied sav file:
C:\Documents and Settings\br.WSDKHER9562\Local Settings\Temp\XBuilderPrj\PROJECTNAME\Files\INET
(For Win7 & Win Server 2008, it should be C:\Users\br.WSDKHER9562\AppData\Local\Temp\XBuilderPrj\PROJECTNAME\Files\INET)

Where XBuilder looks for the sav file:
C:\Documents and Settings\br.WSDKHER9562\Local Settings\Temp\XBuilderPrj\PROJECTNAME\Files
(For Win7 & Win Server 2008, it should be C:\Users\br.WSDKHER9562\AppData\Local\Temp\XBuilderPrj\PROJECTNAME\Files)

Resolution

XBuilder will generate an error, and the import.xml will be locked by the DcuXml.exe process, so you manually have to stop that. What you have to do is manually copy the sav file to the PROJECTNAME\Files directory before you import the I/NET network.